Бивша шампионка от шлема отписа шансовете на Джокович Финалите на  ATP са

...
Бивша шампионка от шлема отписа шансовете на Джокович Финалите на  ATP са
Коментари Харесай

Бивша шампионка от Шлема отписа Джокович

Бивша шампионка от шлема отписа възможностите на Джокович Финалите на  ATP са в разгара си, а  тепърва най-интересните дуели предстоят. До момента станахме очевидци на някои прелестни мачове, а международният номер 1 Новак Джокович трябваше съществено да потрепери, с цел да откри своето място на полуфиналите на конкуренцията.

Яник Синер пък ще влезе измежду най-хубавите 4 без нито една загуба като другият, който може да стори същото по-късно през днешния ден е Даниил Медведев, в случай че руснакът успее да се оправи със съпротивата на Карлос Алкарас. Анализ на протичащото се досега в шампионата направи някогашната шампионка от „ Ролан гарос “ Франческа Скиавоне. Според някогашната номер 4, Джокович няма огромни шансове да завоюва своята седма купа от шампионата на  ATP, тъй като младите тенисисти настъпват от ден на ден и за сърбина ще става все по-трудно.

„ Джокович се класира за полуфиналите, само че това стана и с голяма доза шанс, не трябва да забравяме това. Яник Синер има заслуга Новак да е измежду най-хубавите четирима и прави чест на моя съотечественик, че излезе и игра до дъно в мача си против Руне без да си прави никакви сметки. Смятам, че ставаме очевидци на изключителни мачове и хората би трябвало да са доста удовлетворени от това, което виждат. Не зная дали Синер може да завоюва трофея, не е елементарно да се планува какво ще се случи, само че мисля, че за Джокович ще бъде извънредно мъчно да победи още веднъж. Считам, че има трима души, които могат да се оправят с него и това са Синер, който към този момент го стори, Алкарас и Медведев. Младежите настъпват от ден на ден и играят доста самоуверено против най-хубавите и ми се желае Карлос също да продължи напред, тъй като е страховит. Преди години се възхищавахме на Джокович, Надал и Федерер, считам, че е извънредно време да се наложи нова тройка в международния тенис. Ако всичко продължава да се развива по този метод, напълно скоро, Алкарас, Синер и Руне  ще е идната огромна тройка, тъй като датчанинът въпреки че отпадна демонстрира голям капацитет за бъдещето. Призовавам почитателите на тениса да се насладят на оставащите 3 дни от шампионата, и дано най-хубавият се поздрави с купата в неделя “, сподели италианката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР